Tiedotteet

Ajankohtaista

Fysioterapian Kela-korvaukset poistuvat 1.1.2023. Lääkäri voi edelleen ohjata asiakkaan fysioterapiaan lähetteellä, mutta tämä ei enää oikeuta Kela-korvaukseen (Sairausvakuutuslaki 13.luku. Sairausvakuutuslain muutos on hyväksytty eduskunnassa 9.12.2022)

Vaihtoehtoisesti lääkäri voi kirjoittaa asiakkaan epikriisiin suosituksen fysioterapiaan.  Asiakas saa tulostettua tämän OmaKanta-palvelusta.

Tule hoitoon vain täysin terveenä. Sairastumiseen viittaavien oireiden ilmetessä, ei hoitoon saa tulla, vaan hoitoaika tulee peruuttaa mahdollisimman pikaisesti. Peruuta tarpeeton hoitoaika ajoissa, viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuntamattomasta vastaanottoajasta perimme täyden hoitohinnan.

Me fysioterapeutit työskentelemme ainoastaan terveenä. Panostamme hyvään käsihygieniaan, etäisyyden pitämiseen tilanteen niin salliessa ja tilojen sekä pintojen siisteyteen ja desinfiointiin.

Odotustilan ruuhkautumisen välttämiseksi suosittelemme saapumista fysioterapiaan täsmällisesti, pitkää odotusaikaa välttäen.

Peruuttamattomasta käynnistä perimme täyden maksun.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää.